Hoppa till innehåll

Ekonomens dröm blev verklighet

Med en stor portion service i ryggmärgen och mångårig erfarenhet som ekonom och revisor lades grunden till KomRedo. Här kan du ta del av Camillas egen berättelse om hur allting började.

– Drömmen om KomRedo föddes efter en lång karriär som ekonom och revisor. Med en bakgrund inom restaurang- och hotellbranschen hade jag dessutom service inpräntat i ryggmärgen. Jag ville mer. Jag ville kunna leverera helhetslösningar och satsa på uppföljning och kvalitet. Jag ville lyssna på mina kunder och skapa långsiktiga och bra lösningar för dem, lösningar som jag själv kunde känna mig stolt över. Och idag är jag stolt.

Det berättar Camilla Karlsson, som nu driver det egna bolaget KomRedo ett företag som snabbt blivit en framgångssaga, och vunnit flertalet stora upphandlingar gällande revision, ekonomistyrning, rådgivning och ledning. Idag består företaget av ett stort nätverk av seniora konsulter inom såväl ekonomi och revision som projektledning, it, affärsutveckling och ledarskap.

– KomRedo ska alltid ge lite mer. Och framför allt: alltid ha kundens bästa framför ögonen. Genom våra erfarna konsulter har vi nått en unik position med ett brett erbjudande som håller högsta kvalitet inom alla områden. Idag levererar vi inte bara tjänster utan även produkter i form av SPECease, vårt webbaserade system – en smart helhetslösning som underlättar och effektiviserar bland annat matchning, bokslut och arbetet med specifikationer.

Camilla Karlsson står bakom företaget KomRedo som idag levererar olika typer av tjänster till flertalet större och mindre kommuner och regioner. Alltid med djupgående kompetens, entusiasm och ett stort mått av service i ryggmärgen.

– På KomRedo brinner vi för våra kunder. Vi vill alltid lite mer. Vi vill alltid nå lite längre. För våra kunders framgång och för att vi ska känna oss stolta över det vi gör. Varje dag!

Relaterat

Senaste nytt från KomRedo

Kontakta oss